Bisschops-Krommenhoek Online

 
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Home Nieuws Nieuwe website

Nieuwe website

De Bisschops-Krommenhoek website is in een nieuw jasje gestoken en vanaf heden voor iedereen beschikbaar! De website is geheel vernieuwd en vanaf de grond opnieuw opgebouwd. Tevens is een nieuw domein in gebruik genomen. Geïnteresseerd in alle wijzigingen, lees dan snel verder. 

Joomla!  

We hebben veel verbeteringen aangebracht. Hiervoor is onder andere gebruik gemaakt van het Content Management Systeem (CMS) Joomla!. Het CMS maakt het ons makkelijker content te wijzigen, toe te voegen en uiteraard te verwijderen. Verder hebben we een aantal nieuwe features beschikbaar.

Wiki 

We hebben nu een Wiki waarin veel aanvullende informatie is opgenomen. Geregistreerde gebruikers kunnen hier zelf inhoud aan toevoegen en foute gegevens corrigeren. 

Veiligheid 

Omdat we op de oude locatie steeds meer last kregen van misbruik (spam en hacken) waardoor we veel functionaliteit noodgedwongen hebben moeten uitzetten is veel aandacht besteed aan de beveiliging. Alle formulieren werken nu bijvoorbeeld met Captcha beveiliging.

Domeinnamen

Onze set domeinnamen is fors uitgebreid. De site is nu beschikbaar onder de namen Bisschops-online en Krommenhoek-online. Dit met extensies .nl, .com, .info. Uiteraard blijft ook familie-bisschops.nl aan de website verbonden.

Toekomst 

We zijn er nog lang niet. Er staat nog veel op de agenda. Onze "To do" lijst is nog lang. Zo hadden we op de oude site een gastenboek. Dit is helaas nog niet gemigreerd. Eerst zoeken wij een (spam) veilig gastenboek voor gebruik binnen Joomla. Ook willen we nog een familie forum openen waarin familieleden bijvoorbeeld op zoek kunnen gaan naar andere familieleden.    

Laatst aangepast ( zaterdag 15 november 2008 17:09 )