Bisschops-Krommenhoek Online

 
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Home Informatie Verantwoording

Verantwoording

E-mailadres Afdrukken PDF

Vanuit de brongegevens zoals verzameld door mijn opa Leendert Adriaan Bisschops ben ik, Ralph Bisschops, verder gegaan met het onderzoeken van 'onze stamboom'. Met onze stamboom bedoel ik in dit geval de voorouders gerekend vanuit mijn dochter, Kimberly Bisschops.

Dit betekend dat naast de brongegevens van de familie Bisschops ik tevens onderzoek doe naar de familie Krommenhoek, de voorouders van mijn echtgenote. Op de website azijn dus twee familielijnen gepubliceerd , namelijk de familie Bisschops en de familie Krommenhoek. Gedurende het onderzoek komen interessante families, personen of gebeurtenissen aan het licht. Deze worden toegelicht in het onderdeel familie archief. Iedereen is van harte uitgenodigd hier een bijdrage aan te leveren. Dit gedeelte van de website is dan ook opgezet als een ‘Wiki’

 

Privacy

Lees voor alle informatie betreffende de wijze waarop op deze website met privacy wordt omgegaan de Voorwaarden voor gebruik. Mocht iemand toch bezwaar hebben tegen op deze website aanwezige gegevens, laat het dan even weten. De gegevens worden dan terstond verwijderd of aangepast.

 

Disclaimer

Lees voor alle juridische informatie betreffende deze website de Voorwaarden voor gebruik zoals deze gelden voor de website.

 

Technische Eisen

Informatie betreffende de technische eisen voor gebruik van deze website vind u in Technische eisen (Engels).

Laatst aangepast ( zaterdag 19 december 2009 17:00 )